Dragi absolventi!

O generație fără BAC...

O generație fără careul ultimului sunet, lipsiți de multe evenimente frumoase și unice în viața fiecăruia. Dar totuși, o generație puternică și cu multe rezultate frumoase, luptători pentru dreptate, promotori ai valorilor general umane - omenie, bunatătate și cumsecădenie.

Am petrecut  împreună orele de matematică și dezvoltare personală timp de trei ani, la care am încercat să descoperi tainele matematicii, să vă demonstrez, rolul matematicii atât pentru viitoarele profesii cât și în viața reală, să vă pregătesc de viață în orice situație, să vă aduceți aminte de excursiile noastre, de teatru, de sărbătorile organizate și de multe alte amintiri.

Sper mult că ceva ne-a reușit.

Făcând acum o retrospectivă al timpului petrecut în școala natală, vă îndemnăm să luaţi cu voi tot ce aţi învăţat mai bun în aceşti ani. Să aveţi încredere în voi şi să fiţi convinşi că ceea ce aţi realizat până în acest moment înseamnă enorm pentru reuşita în viitoarea profesie, dar şi în viaţă: numai învăţând, muncind şi continuând să perseveraţi, veți ajunge să asigurați calitatea şi succesul. Iar rețeta succesului constă în puterea de voință demonstrată în a face bine lucrurile tot timpul, de a ști să-ți folosești puterile pentru a insista ca proiectele începute să meargă înainte. Să fiţi călăuziţi în viaţă de cele trei valori absolute, fundamentale pentru om: Adevărul, Binele şi Frumosul. Creați-vă propria viața cât mai demn, astfel încât, la final, să vă puteți aplauda voi înșivă.

Dragi absolvenți! Fiecare sfârșit, de fapt este un nou început, veți păși pe un tărâm nou, în care vă așteaptă multe necunoscute. Ecuația vieții este diferită de cea pe care ați învățat-o la liceu, însă totuși sunt sigură, că veți face față provocărilor. Cred în voi și fiți convinși, că ceea ce ați realizat până acum valorează enorm și trebuie să aveți siguranță deplină în puterile voastre. Vă îndemn să nu uitați de unde ați pornit. De-a lungul anilor am încercat să vă cultiv acele valori, care, sper mult să vă însoțească pe tot parcursul vieții. Sunt mândră de voi și sunt sigură că veți duce faima liceului - pășiți prin viață destoinic.

Norocul sau nenorocul vostru este că nu ați trecut prin sesiunea de BAC , că nu ați avut parte de sărbătoarea   ultimului sunet, de balul de absolvire dar cu siguranță veți intra în istorie. Este prima promoție din toată istoria școlilor în care elevii nu susțin examenele dee bacalaureat, dar posibil este și ultima promoție.Oricum eu vă doresc din toată inima să vă realizați în viață, să luptați pentru a obține ce doriți de la viață, un drum bun prosper,să nu uitați să mulțumiți părinților voștri, care au fost alături de voi și v-au susținut în toate.

Recunosc – aveți rezervat un loc aparte în inima mea și o să vă aștept mereu cu brațele deschise… Urmați-vă visele.