La data de 01.02.2019 în incinta Liceului Teoretic „Ștefan cel Mare”, or. Drochia s-a desfășurat masa rotundă în parteneriat cu Instituțiile de Educație Timpurie din oraș. La activitate a fost invitată doamna Tacu Tatiana specialist principal pentru educația timpurie, Direcția Învățământ, Tineret și Sport Drochia, managerii IET, metodiști și educatori.

Subiectul mesei rotunde a fost “Împreună – pentru o educație de calitate… ”. Cu un mesaj de salut a venit directorul Liceului, Capcelea Svetlana. Obiectivele și prezentarea programului a fost efectuată de către Filip Elena, director adjunct. Despre  “Continuitatea între grădiniță și școală – premisă a succesului școlar”- au expus Zabolotnîi Veronica învățătoare  clasa a I-a A, Prisacaru Veronica învățătoare  clasa a I-a B.

Doamnele Șmigon Ludmila metodist IET nr.1, Postovan Ala director IET satul Țarigrad au prezentat o  informație referitor la modificările curricular în IET. Rezultatele sondajului de opinie a fost expus de către Dobreanschi Doina, învățătoare clasa a IV-a B. Au fost propuse diverse activități interactive la care au participat învățătorii Învățământ primar și educatorii.